KEDAI SUPPLIER KAT THAILAND

KEDAI SUPPLIER KAT THAILAND

CARA untuk dapatkan Produk

BAGAIMANA CARA INGIN MEMBUAT TEMPAHAN PRODUK & CARA MEMBUAT PEMBAYARAN ANDA: Langkah 1 ~ SMS/ CALL di no. 012-2979143@03-78320721 (Bieyhanny) 1. Nyatakan produk pilihan anda beserta kuantiti 2. Dapatkan maklumat harga produk & postage Langkah 2 3. Buat bayaran ke dalam akaun MAYBANK@CIMB (SILA SMS/ CALL) untuk mendapatkan no akaun MAYBANK bagi pelanggan yang benar-benar serius. Terima Kasih :) Langkah 3 ~SMS di talian 012-2979143 ~ atau tinggalkan comment di chat BOx ~ NAMA PENUH ~ Alamat penghantaran produk: ~ No. Telifon ~ Bukti pembayaran anda Langkah 4 ~Tunggu sehingga barang anda sampai di hadapan rumah atau pejabat anda dan .....anda nikmatinya!! + RM6 (semenanjung Malaysia) ~ Pos Laju & Pos Ekspress (bergantung kepada berat produk) + RM10 (Sabah/ Sarawak) ~ Pos Laju ATAU sila nyatakan Perkhimatan Penghantaran yg anda mahukan(lain2 courier service & charge mengikut RATE Courier tersebut)
HARAP MAKLUM: BARANGAN YANG DI JUAL DI BLOG INI ADALAH ORIGINAL KERANA SAYA AMBIL SENDIRI DARI THAILAND BUKAN MELALUI ORANG TENGAH. PRODUK YANG DI HANTAR MELALUI POS BIASANYA MENGAMBIL MASA 2-4 HARI BEKERJA BERGANTUNG KEPADA JARAK.

Followers

PLEASE FILL TO ORDER

Name:
ADDRESS:
PHONE NO:
PRODUCTS NAME:
NOTE:
Email Address:
CHOOSE YOUR PREFERRED SHIPPING METHOD : Poslaju(Semenanjung M'sia )
Poslaju(Sabah/S'rwak )
Poslaju( Luar Negara )
Pos Register ( Luar Negara )
PAYMENT METHODS: Maybank2u
Cimb Clicks
Online Banking (lain2 bank)
Cash Deposit
Kaunter Bank
Western Union
ACCOUNT NO: MAYBANK AKAUN NO:162085438518
ROHANI BINTI IBERAHIM
CIMB ACCOUNT
NO:1230-0067851-52-0
ROHANI BINTI IBERAHIM
TOTAL PAYMENT:
PAYMENT TERMS: I WILL PAY IN 24HOURS
I WILL PAY LATE (PLS NOTE WHY)
TRANSACTION DATE & TIME
DAYS OF SHIPMENT OUT: TO ALL CUSTOMERS, DELIVERY USE THE NATIONAL COURIER POSLAJU WILL BE DONE DAILY EXCEPT SUNDAY
THE ORDINARY DOMESTIC POS, THE GOODS WILL ONLY BE DONE ON EVERY SATURDAY EXCEPT THE SATURDAY OF FIRST WEEK ...
SHIPPING HANDLING PRODUCTS THAT SEND BY POSLAJU WILL TAKE 2-4 WORKING DAYS DEPEND ON THE AREA AND DISTANCE
THANK YOU VERY MUCH FOR SHOPPING WITH MY GALLERY!!!!
PLEASE SORRY FOR THE INCONVENIENCE.
PLS SMS AT MY NUMBER AFTER GOODS RECEIVED!!!!
THANK YOU FOR SHOPPING WITH US AND DO COME BACK AGAIN FOR HAPPY SHOPPING HERE....BIEYHANNY

This contact form was created by Freedback.

Tuesday, 26 August 2014

Monday, 10 September 2012

BENGKUNG LENGAN(UPPER ARM SHAPER) HARGA : RM 30 SEPASANG

BENGKUNG LENGAN(UPPER ARM SHAPER)
HARGA : RM 30 SEPASANG

Berminat boleh sms- 012-2979143@WHATAPPS 016-3904226

menggalakan pemecahan lemak melalui haba dan urutan anyaman concave..
-gerkan badan akan merangsang urutan concave-convex ini untuk
memecahkan lemak sebanyak 399 kcal per jam
_sesuai untuk lelaki dan perempuan
-boleh dipakai ketika mandi atau bersenam
-boleh dipakai selama 8-10 jam
-DIBASUH PADA SUHU AIR DI BAWAH 40 DARJAH CELCIOUS

* jangan gunakan jika anda ada masalah jantung,tekanan darah tinggi
dan masalah kulit
* kanak2 dan wanita mengandung tidak di galakan memakainya

TAMPIL KURUS SEMUDAH ABC DENGAN PILL ACAIBERRY ABC RM65 SEBOTOL

HARGA ASAL RM100.00 HARGA PROMOSI : RM65.00 FREE POSLAJU (SEMENANJUNG)
sila CALL 012-2979143@WHATAPPS 016-3904226

BORONG :

2 BOTOL RM 120.00
3 BOTOL RM 150.00
6 BOTOL RM 270.00
12 BOTOL RM 480.00

FREE POSLAJU (SEMENANJUNG)


Manfaat acai berry, membuang lemak degil berlebihan di dalam badan. membantu mengurangkan kedut penuaan,mencantikan kulit dan awet muda. Bahan bahan yang unik di proses menggunakan teknologi moden. Mengandungi 100% Acai berry yang telah dikeringkan dan di proses menggunakan teknologi moden,dan telah digabungkan dengan herba2 cina istimewa yang terpilih.

Manafaat acai berry terbukti. berkesan melansingkan badan dan membaiki kesihatan seseorang. Apa itu Acai Berry? Acai Berry adalah sejenis buah-buahan yang bulat dan berwarna ungu. Dan buah acai berry telah di uji kebaikan dan keberkesanaannya. Penyelidikan Menunjukkan dan terbukti telah menunjukkan aktiviti antioksidan dan faedahnya. buah acai berry boleh membantu menghalang penyakit-penyakit yang disebabkan oleh tekanan seperti penyakit jantung dan kanser. .

Acai berry juga mengandungi bahan-bahan yang dipangil antosianin dan flavonoid Antosianin bertanggungjawab untuk corak warna merah, ungu, dan biru didalam buah-buahan yang banyak,sayur-sayuran, dan bunga. Makanan yang paling kaya dengan antosianin seperti beri biru, anggur merah, wain merah. Flavonoids adalah antioksida yang membantu mempertahankan badan terhadap tekanan hidup mereka. Mereka juga memainkan peranan dalam sistem perlindungan sel badan. juga memainkan peranan dalam sistem perlindungan sel badan. radikal adalah hasil sampingan berbahaya yang dihasilkan oleh tubuh. Manfaat Beberapa manafaat setelah anda mencuba acai berry

*Tenaga meningkat
*Penghadaman lebih baik
*Tidur bertambah baik
*Kesihatan Mental Dipertingkatkan
*Sistem Imun Yang
*Kulit lebih sihat dan cantik
*Awet muda
*Detoksifikasi yang lebih baik
*berat badan yang seimbang

Bahan-bahan 500mg x30 gel lembut

Penggunaan & Dos Sehari
1 kapsul sehari

Saturday, 8 September 2012

ACAIBERRY ABC...TAMPIL KURUS SEMUDAH ABC TERBUKTI BERKESAN RM65

BORONG :

2 BOTOL RM 120.00
3 BOTOL RM 150.00
6 BOTOL RM 270.00
12 BOTOL RM 480.00

FREE POSLAJU (SEMENANJUNG)


Manfaat acai berry, membuang lemak degil berlebihan di dalam badan. membantu mengurangkan kedut penuaan,mencantikan kulit dan awet muda. Bahan bahan yang unik di proses menggunakan teknologi moden. Mengandungi 100% Acai berry yang telah dikeringkan dan di proses menggunakan teknologi moden,dan telah digabungkan dengan herba2 cina istimewa yang terpilih.

Manafaat acai berry terbukti. berkesan melansingkan badan dan membaiki kesihatan seseorang. Apa itu Acai Berry? Acai Berry adalah sejenis buah-buahan yang bulat dan berwarna ungu. Dan buah acai berry telah di uji kebaikan dan keberkesanaannya. Penyelidikan Menunjukkan dan terbukti telah menunjukkan aktiviti antioksidan dan faedahnya. buah acai berry boleh membantu menghalang penyakit-penyakit yang disebabkan oleh tekanan seperti penyakit jantung dan kanser. .

Acai berry juga mengandungi bahan-bahan yang dipangil antosianin dan flavonoid Antosianin bertanggungjawab untuk corak warna merah, ungu, dan biru didalam buah-buahan yang banyak,sayur-sayuran, dan bunga. Makanan yang paling kaya dengan antosianin seperti beri biru, anggur merah, wain merah. Flavonoids adalah antioksida yang membantu mempertahankan badan terhadap tekanan hidup mereka. Mereka juga memainkan peranan dalam sistem perlindungan sel badan. juga memainkan peranan dalam sistem perlindungan sel badan. radikal adalah hasil sampingan berbahaya yang dihasilkan oleh tubuh. Manfaat Beberapa manafaat setelah anda mencuba acai berry

*Tenaga meningkat
*Penghadaman lebih baik
*Tidur bertambah baik
*Kesihatan Mental Dipertingkatkan
*Sistem Imun Yang
*Kulit lebih sihat dan cantik
*Awet muda
*Detoksifikasi yang lebih baik
*berat badan yang seimbang

Bahan-bahan 500mg x30 gel lembut

Penggunaan & Dos Sehari
1 kapsul sehari

Monday, 27 August 2012

GLUTA 20000 UNTUK MEMUTIHKAN KULIT RM65

L-GLUTATHIONE 20000 Super Whitening*Mendapat kelulusan halal dari The Islamic Committe Office of Thailand.*Mendapat Pengiktirafan GMP.*Berkesan & selamat*Sesuai utk lelaki & wanitaKANDUNGAN :L-Glutathione 20000mgCoenzyme Q10 100mgVitamin C 1000mgCollagen 500mgBioflavonoi 500mgPine Bark Extract 100mgGrape Seed Extract 100mgKoji Berry 500mgAcerora Cherry 100mgGreen Coffee Berry 100mgBerry Fruits Extract 100mgFiber 1000mgBerry mix 1000mgFAEDAH2 LAIN:*Melindungi kulit dari matahari.*mengurangkan melanin punca jeragat dan tompok-tompok hitam.*Penyingkiran tompok-tompok hitam, jerawat, jeragat dan parut2 jerawat*Menambah keserian kulit nampak sihat dari dalam.*Dengan antioksidan. Untuk melambatkan dan mengurangkan penuaan pramatang. *Menyingkirkan toksin kulit dan mencegah kanser hati.Glutathione dalam BADAN membantu :-* Utk yang masalah sukar hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)* Mengurangkan gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi* melindungi jantung & merawat kolestrol* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dllKeberkesanan pada KULIT :-* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat* Jawapan kepada kedutan awal* Menghasilkan & membaiki DNA* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…CARA MAKAN:* Makan 1 kapsul 30 minit sebelum sarapanL-GLUTATHIONE 20000 Super Whitening*Mendapat kelulusan halal dari The Islamic Committe Office of Thailand.*Mendapat Pengiktirafan GMP.*Berkesan & selamat*Sesuai utk lelaki & wanitaKANDUNGAN :L-Glutathione 20000mgCoenzyme Q10 100mgVitamin C 1000mgCollagen 500mgBioflavonoi 500mgPine Bark Extract 100mgGrape Seed Extract 100mgKoji Berry 500mgAcerora Cherry 100mgGreen Coffee Berry 100mgBerry Fruits Extract 100mgFiber 1000mgBerry mix 1000mgFAEDAH2 LAIN:*Melindungi kulit dari matahari.*mengurangkan melanin punca jeragat dan tompok-tompok hitam.*Penyingkiran tompok-tompok hitam, jerawat, jeragat dan parut2 jerawat*Menambah keserian kulit nampak sihat dari dalam.*Dengan antioksidan. Untuk melambatkan dan mengurangkan penuaan pramatang. *Menyingkirkan toksin kulit dan mencegah kanser hati.Glutathione dalam BADAN membantu :-* Utk yang masalah sukar hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)* Mengurangkan gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi* melindungi jantung & merawat kolestrol* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dllKeberkesanan pada KULIT :-* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat* Jawapan kepada kedutan awal* Menghasilkan & membaiki DNA* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali……pencerahan kulit secara keseluruhan…CARA MAKAN:* Makan 1 kapsul 30 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur* Amalkan pengambilan 2 kali sehari* Wanita mengandung, menyusukan bayi serta kanak-kanak/ orga tua di larang ambik.* jgn ambik kafein semasa pengambilan GLUTA 20000GM.* wajib minum air putih 2-3liter sehari.TESTIMONI:sebelum menjualnya kepada pelanggan, saya telah mencuba produk ini, hasil betul2 mengagumkan. Dalam seminggu anda boleh tengok perubahan..selalunya bangun tidur saya akan lihat cermin, kat bawah mata selalunya ada kesan gelap, selepas saya makan GLUTA ni kesan gelap banyak berkurang, kulit dah tak kusam, semakin berseri-seri dan struktur kulit pun boleh rasa berbeza..lebih lembut dan gebu..Saya syorkan la kepada sesiapa yang desperate nak cerahkan kulit tu..bukan nak promote je.. produk ni mmg betul2 berkesan..
1 botol RM60
2 BOTOL RM100
Call@PM 012-2979143-Bieyhanny

THANYAPHON MURIFICA BREAST

THANYAPORN BREAST PILLS Antara Khasiat Pueraria Mirifica : Menambah saiz payudara. Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur. Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara). Menganjalkan kulit yang melendut. Melambatkan proses penuaan. Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak. Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim. Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder) Mengetatkan vagina. Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain. Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut Menambah tenaga dan kecergasan Mengatasi masalah sukar tidur Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'. 2) BIO-ANNE BEAUTY SOAP 3) BIO ANNE BEAUTY CREAM Breast Enlarging & Firming BIO-ACTIVE CREAM BIO-ANNe Bio –Active cream berasaskan formula Pueraria semulajadi dan collagen bagi membesarkan saiz payudara dan diformulasikan untuk membantu untuk menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara. Bagi yang telah menggunakan BIO-ANNE Bio Active Cream akan mendapat kesan yang cepat dan secara tidak langsung membantu membesarkan dan menegangkan payudara. BIO-ANNE berkesan secara 99% dari kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) untuk kesan penggunaan yang teratur. BIO-ANNE Bio-Active Cream has formulated from Natural Pueraria and Collagen to enlarge the size of breast and especially formulated to help firm and tighten the skin in the breast area. Those who have used BIO-ANNE Bio-Active Cream have quickly and naturally increased bust size as well as gained firmness and tightening. As a result, BIO-ANNE has been effective in over 99% of women who have used it. You will see an appreciable improvement within 1 week. Aturan penggunaan: Sapu sedikit krim pada bahagian payudara dan urut secara lembut di kedua-dua bahagian payudara, terutama pada bahagian bawah payudara. Guna 2 kali sehari, pada waktu pagi dan malam selepas mandi. Directions: Apply some cream on the breasts and gently massage into each beast, especially at the base until the cream is completely absorbed. Use twice daily, after shower in the morning and night for a firmer, tighter and fuller more beautiful breasts. Ingredients : Purified Water Propylene Glycol Lactic Acid Mineral Oil Glyceryl Monostearate Vegetable Glycerine Pueraria Extract Hydrolyzed Collogen Avocado Oil Safflower Oil Sesame Oil Sweet Almond Vitamin E Methylparaben Fragrance Net Wt: 120g